Skip to content Skip to navigation

Obavijest o odabiru kandidata – Marija Maček, mag. inf.

Objavljeno: 17.11.2023

Na temelju objavljenog natječaja za izbor jednog suradnika na radno mjesto asistenta za područje društvenih znanosti, polje informacijske i komunikacijske znanosti, za grupu kolegija vezanih uz područje web tehnologija i razvoja web aplikacija na Katedri za teorijske i primijenjene osnove informacijskih znanosti, obavještavamo vas da je na navedeno radno mjesto odabrana Marija Maček, mag. inf.

Na temelju članka 22. Statuta Sveučilišta u Zagrebu Fakulteta organizacije i informatike, dekanica Sveučilišta u Zagrebu Fakulteta organizacije i informatike daje sljedeću

OBAVIJEST

Na temelju objavljenog natječaja za izbor jednog suradnika na radno mjesto asistenta za područje društvenih znanosti, polje informacijske i komunikacijske znanosti, za grupu kolegija vezanih uz područje web tehnologija i razvoja web aplikacija na Katedri za teorijske i primijenjene osnove informacijskih znanosti, obavještavamo vas da je, odlukom Fakultetskog vijeća od 16. studenog 2023. godine, na navedeno radno mjesto odabrana Marija Maček, mag. inf.

Objavom rezultata natječaja na Web stranici Sveučilišta u Zagrebu Fakulteta organizacije i informatike smatra se da su svi kandidati obaviješteni o rezultatima natječaja.

 

DEKANICA:                                   

prof. dr. sc. Marina Klačmer Čalopa, v. r.