Skip to content Skip to navigation

Otvorenje studentskog natjecanja Smartup

Objavljeno: 27.02.2017

U sklopu eSTUDENT-ovog natjecanja Smartup odvija se svečano otvorenje natjecanja i panel diskusija pod nazivom “Startup scena u Hrvatskoj”. Otvorenje će se održati u petak, 3. ožujka u 14h na Ekonomskom fakultetu u Zagrebu u dvorani 4. Svoja znanja i iskustva s vama će podijeliti Luka Fućek, suosnivač startup tvrtke STEMI i Alen Huskanović, student i suosnivač startup tvrtke Mybeeline te Mihovil Barančić, jedan od privatnih investitora, član hrvatske poslovne mreže CRANE i suosnivač Zagrebačkog poslovnog inkubatora.

Glavni cilj otvorenja i gostovanja stručnjaka iz područja poduzetništva je motivirati studente da se prijave na natjecanje Smartup i tako započnu svoju vlastitu poslovnu priču. Također, edukativna strana natjecanja pomaže studentima da saznaju na koji način privući i zadržati kupce te kako ostvariti prodaju vlastitog proizvoda. Prijave na natjecanje traju od danas (27.2.) do 10.ožujka, a prijaviti se mogu svi studenti sveučilišta i visokih učilišta u Hrvatskoj i to putem ispunjavanja forme na službenoj web stranici.

Natjecanje Smartup, studentsko edukativno natjecanje u izradi startupa, omogućuje studentima da počnu razmišljati na poduzetnički način, da nauče kako svoju poslovnu ideju prilagoditi tržištu te da se povežu sa stručnim mentorima i poduzećima. Samo natjecanje služi kao odlična prva stepenica za studente zainteresirane da se okušaju u poslovnom svijetu.

Potražite više informacija na event stranici na Facebook-u.