Skip to content Skip to navigation

Fakultet organizacije i informatike odobreno članstvo u globalnoj mreži EFMD

Objavljeno: 04.06.2019

Fakultetu organizacije i informatike je odobreno punopravno članstvo u globalnoj mreži za razvoj menadžmenta EFMD - European Foundation for Management Development.

Radi se o globalnoj mreži poslovnih škola, obrazovnih institucija i korporacija posvećenih povećanju izvrsnosti u obrazovanju i razvoju menadžmenta na globalnoj razini, koja u cijelom svijetu broji 900-tinjak organizacija, članica iz akademske zajednice, gospodarstva i javnih službi.

Radi se o značajnom koraku za FOI, obzirom da članstvo u ovoj međunarodnoj mreži donosi mnoge benefite vezane uz aktivnosti usmjerene prema dekanima, dodiplomskom, magistarskom i doktorskom obrazovanju, uslugama u području karijere, istraživanju, poduzetništvu, odgovornom vodstvu, edukaciji iz menadžmenta u Africi i na Bliskom istoku, Aziji i Americi, uz niz savjetodavnih seminara.

Također, članstvo donosi i pristup publikacijama, međunarodnim projektima, različitim akreditacijskim i certifikacijskim sustavima te istraživanjima.

FOI će imati priliku za umrežavanje s drugim članicama EFMD-a, i to već ovog lipnja u Lisabonu na godišnjoj konferenciji EFMD-a te u veljači iduće godine na konferenciji za dekane i generalne direktore u Milanu.

Ratifikacija članstva FOI-ja bit će održana tijekom predstojećih godišnjih skupština EFMD i EFMD GN, koje će biti održane u Lisabonu u četvrtak, 6. lipnja 2019.

Više o EFMD-u dostupno je ovdje.