Skip to content Skip to navigation

Obavijest o odabiru kandidata – Domagoj Tuličić, mag. inf.

Objavljeno: 16.02.2024

Na temelju objavljenog natječaja za izbor jednog suradnika na radno mjesto asistenta za područje društvenih znanosti, polje informacijske i komunikacijske znanosti, za grupu kolegija vezanih uz područje sigurnosti informacijskih sustava i biometrije na Katedri za informacijske tehnologije i računarstvo, obavještavamo vas da je na navedeno radno mjesto odabran Domagoj Tuličić, mag. inf.

Na temelju članka 22. Statuta Sveučilišta u Zagrebu Fakulteta organizacije i informatike, dekanica Sveučilišta u Zagrebu Fakulteta organizacije i informatike daje sljedeću

OBAVIJEST

Na temelju objavljenog natječaja za izbor jednog suradnika na radno mjesto asistenta za područje društvenih znanosti, polje informacijske i komunikacijske znanosti, za grupu kolegija vezanih uz područje sigurnosti informacijskih sustava i biometrije na Katedri za informacijske tehnologije i računarstvo, obavještavamo vas da je odlukom Fakultetskog vijeća od 15. veljače 2024. godine na navedeno radno mjesto odabran Domagoj Tuličić, mag. inf.

Objavom rezultata natječaja na Web stranici Sveučilišta u Zagrebu Fakulteta organizacije i informatike smatra se da su svi kandidati obaviješteni o rezultatima natječaja.

 

                                                                          DEKANICA

                                                           prof. dr. sc. Marina Klačmer Čalopa, v. r.