Skip to content Skip to navigation

Krenule prijave za AI Business Hackathon

Svi studenti FOI-ja i entuzijasti, pripremite se jer se približava AI Business Hackathon, događaj koji donosi priliku za rješavanje stvarnih poslovnih izazova kroz kreativna AI rješenja. Hackathon će okupiti stručnjake iz područja umjetne inteligencije, inženjere podataka, programere i kreativce kako bi zajednički radili na inovativnim projektima. Prijave su otvorene!

Evo nekoliko ključnih informacija o nadolazećem događaju:

  • Svi pojedinci ili timovi koji žele pokazati svoje vještine u području umjetne inteligencije pozivaju se da se prijave i pridruže ovom uzbudljivom natjecanju.
  • Hackathon će sudionicima pružiti priliku da se izraze kroz kreativna rješenja stvarnih poslovnih izazova. Tematski fokus uključuje inovacije u umjetnoj inteligenciji, analizi podataka, programiranju te razumijevanju specifičnih industrijskih domena.
  • Rješenja će biti ocijenjena prema kriterijima inovacija i kreativnosti, tehničke pripremljenosti, kvalitete prezentacije te izvodljivosti. Sudionici će imati priliku pokazati svoje jedinstvene pristupe i tehničke vještine kako bi osvojili priznanje i nagrade.
  • Ako nemate formiran tim, nema brige - organizatori će vam pomoći pronaći odgovarajuće suigrače kako biste zajedno stvorili inovativna rješenja. Cilj je omogućiti svakome priliku za sudjelovanje i doprinos.

AI Business Hackathon predstavlja priliku za povezivanje s vrhunskim stručnjacima, učenje od mentora iz područja umjetne inteligencije te stvaranje projekata koji imaju stvarni utjecaj. Svi entuzijasti su pozvani da prate službenu web stranicu i društvene mreže FOI-ja radi najnovijih informacija o detaljima događaja.

Pridružite se hackathonu i doprinesite budućnosti umjetne inteligencije kroz svoju inovaciju!