Skip to content Skip to navigation

FOI WELCOME WEEK - Tjedan dobrodošlice za dolazne inozemne studente u ljetnom semestru 2023./24.

Objavljeno: 25.09.2023

Ured za međunarodnu suradnju FOI-ja prije početka zimskog semestra organizira Tjedan dobrodošlice za dolazne inozemne studente koji će na FOI-ju studirati u zimskom semestru ak. godine 2023./24., tzv. FOI Welcome Week.

U zimskom semestru na FOI-ju će studirati 6-ero stranih studenata, s 4 partnerska sveučilišta - Epitech iz Francuske, Karslruhe Institute of Technology (KIT) iz Njemačke,  University of Porto iz Portugala te Sveučilište Lodz iz Poljske. Svi studenti dolaze kroz program mobilnosti Erasmus+.

Tjedan dobrodošlice na FOI-ju se organizira kako bi se strani studenti odmah po dolasku upoznali s fakultetom i gradom u kojem će studirati, kao i nastavnim i nenastavnim osobljem te studentima. Za njih se organiziraju formalne i neformalne aktivnosti, od kojih izdvajamo predstavljanje predmeta koji će se izvoditi na engleskom jeziku te uvijek zabavan Croatian evening - neformalno druženje s našim studentima uz tradicionalnu hranu i piće. Ove godine, Ured za međunarodnu suradnju FOI-ja studente vodi i na izlet u Zagreb.

Program cijelog događanja nalazi se u nastavku, a inozemnim studentima želimo toplu dobrodošlicu na FOI!

Zainteresirane nastavnike i studente FOI-ja pozivamo da nam se slobodno pridruže u aktivnostima.