Skip to content Skip to navigation

Online dodjela nagrada i priznanja povodom Dana Fakulteta

Objavljeno: 14.12.2020

Poštovane kolegice i kolege,

Poštovane studentice i studenti,

Fakultet organizacije i informatike Sveučilišta u Zagrebu dana 18. prosinca 2020. godine s početkom u 10 sati održat će virtualni događaj povodom obilježavanja Dana fakulteta.

Događaj će biti dostupan za praćenje preko Zoom poveznice.

Ove godine FOI obilježava 58. godišnjicu postojanja i 46. godišnjicu osnivanja Fakulteta, odnosno prerastanja nekadašnje Više ekonomske škole u Varaždinu u Fakultet organizacije i informatike, a nešto više o kratkoj, ali bogatoj prošlosti naše institucije saznajte u virtualnim monografijama kao i drugim dostupnim informacijama na našim mrežnim stranicama.

Iako ove godine nažalost ne možemo tradicionalno održati proslavu u našem lijepom kazalištu, ipak ćemo uz pomoć tehnologije, sinkrono, uz mogućnost uključivanja nagrađenih, uručiti zahvalnice i priznanja našem nastavnom i nenastavnom osoblju te zahvale zaslužnim pojedincima, kao i našim studentima. Tijekom događanja imat ćemo prilike i zajedno pogledati obraćanja uzvanika i video prilog o postignućima Fakulteta u protekloj godini.

Povodom Dana Fakulteta, 18. prosinca 2020., svoja obraćanja i čestitke su pripremili ministar znanosti i obrazovanja prof. dr. sc. Radovan Fuchs, kao izaslanik predsjednika Vlade RH, rektor Sveučilišta u Zagrebu prof. dr. sc. Damir Boras, župan Varaždinske županije Radimir Čačić i gradonačelnik grada Varaždina dr. sc. Ivan Čehok. Video materijal s pozdravnim govorima uzvanika možete pogledati u nastavku te na poveznici.

U suradnji s Varaždinskom televizijom pripremljen je izvještajni video materijal koji prikazuje rad i rezultate djelatnika i studenata Fakulteta organizacije i informatike u protekloj akademskoj godini. Bila je to prilika da se napravi osvrt na djelovanje FOI-ja tijekom 2019./2020. akademske godine koja je u izvanrednim uvjetima pandemije obilježena hibridnim i online modelom izvođenja nastave. Video materijal o FOI-ju u prošloj akademskoj godini možete pogledati u nastavku te na poveznici.