Skip to content Skip to navigation

WELCOME WEEK – Tjedan dobrodošlice za dolazne inozemne studente

Ured za međunarodnu suradnju FOI-ja u tjednu od 24. do 28. veljače 2020. godine organizira FOI Welcome Week - Tjedan dobrodošlice za strane studente koji će na FOI-ju studirati u ljetnom semestru ak. godine 2019./20.

Na Fakultetu organizacije i informatike će u ljetnom semestru ak. godine 2019./20. studirati 21 student s nekoliko partnerskih sveučilišta – ESIEA, kampus Pariz i Laval (14 studenata), EPITECH, Pariz (4 studenta), Sveučilište u Žilini, Slovačka (1 student) i Odisee, Belgija (2 studenta).

Kako bi se studenti osjećali dobrodošlo te se upoznali s fakultetom, gradom, našim nastavnicima i studentima, Ured za međunarodnu suradnju FOI-ja za njih organizira tzv. Tjedan dobrodošlice (program se nalazi u nastavku).

Osim pozdrava, uvodne prezentacije o FOI-ju i predstavljanja predmeta na engleskom, za studente organizirano niz neformalnih aktivnosti poput turističkog razgledavanja Varaždina, Croatian evening - druženja sa studentima FOI-ja uz kušanje hrvatskih jela te odlazak na kuglanje.

Studentima želimo toplu dobrodošlicu na FOI, a zainteresirane nastavnike i studente FOI-ja pozivamo da nam se pridruže.