Skip to content Skip to navigation

FOI WELCOME WEEK - Tjedan dobrodošlice za dolazne strane studente u ljetnom semestru 2023./2024.

Objavljeno: 21.02.2024

Ured za međunarodnu suradnju FOI-ja organizira Welcome week - Tjedan dobrodošlice za dolazne inozemne studente koji će na FOI-ju studirati u ljetnom semestru akademske godine 2023./2024. Program će se održati u razdoblju od 27. veljače do 1. ožujka 2024.

U ljetnom semestru na FOI-ju će studirati čak 17 stranih studenata, s 3 različita partnerska sveučilišta - Epitech i ESIEA iz Francuske te Karslruhe Institute of Technology (KIT) iz Njemačke.

Tjedan dobrodošlice organiziran je u svrhu upoznavanja stranih studenata sa studentima FOI-ja, nastavnim i nenastavnim osobljem, fakultetom te gradom u kojem će studirati. Za njih su organizirane formalne i neformalne aktivnosti, poput predstavljanje kolegija i radionica koji će se izvoditi na engleskom jeziku, neformalna druženja FOI Buddyija i ostalih studenata FOI-ja sa stranim studentima u Studentskom klubu uz hrvatsku hranu, grickalice i pića. Također, Ured za međunarodnu suradnju FOI-ja strane studente i njihove Buddyije vodi na izlet u Zagreb.

U nastavku se nalazi program cijelog događanja, a našim inozemnim studentima želimo toplu dobrodošlicu na FOI!

Pozivamo sve zainteresirane nastavnike i studente FOI-a da sam se pridruže u aktivnostima.