Skip to content Skip to navigation

Održane svečane promocije sveučilišnih prvostupnika ekonomije i informatike

Objavljeno: 19.03.2018

U subotu, 17. ožujka 2018. u Gledalištu HNK u Varaždinu održana je 7. svečana promocija provostupnika ekonomije (81 promovenata) sa sveučilišnog preddiplomskog studija Ekonomika poduzetništva kao i 10. svečana promocija sveučilišnih prvostupnika informatike (150 promovenata) sa studija Informacijski i poslovni sustavi. 

Dekan Fakulteta prof. dr. sc. Neven Vrček je čestitao promoventima i njihovim gostima na upornosti i želji da upišu, ali i završe jedan od studijskih programa na Fakultetu organizacije i informatike Varaždin. S obzirom da se radi o preddiplomskim studijskim programima, dekan fakulteta je promoventima poželio uspješan nastavak studiranja na diplomskoj razini. 

U realizaciji promocije, uz dekana prof. dr. sc. Nevena Vrčeka sudjelovala je prodekanica za nastavu doc. dr. sc. Renata Mekovec, prodekan za poslovanje doc. dr. sc. Vladimir Kovšca, prof. dr. sc. Jurica Pavičić prodekan sa Ekonomskog fakulteta Zagreb i voditeljica studija Ekonomika poduzetništva izv. prof. dr. sc. Marina Klačmer Čalopa.

Fotografije svečane promocije prvostupnika ekonomije i informatike potražite na stranicama Plavec-Fiket studia.