Skip to content Skip to navigation

Uskoro Ready, Steady, Code! 3.0

Objavljeno: 07.11.2016

U Varaždinu će se 26. i 27. studenoga 2016. održati programsko natjecanje Ready, Steady, code! 3.0. Pozivamo sve zainteresirane studente, nastavnike i ostale djelatnike FOI-ja da prisustvuju predstavljanju rješenja koje će timovi natjecatelja prezentirati u nedjelju 27. studenoga s početkom u 17 sati u dvorani 1 na FOI-ju.

Već treću godinu za redom Fakultet organizacije i informatike (FOI) Sveučilišta u Zagrebu te tvrtka Asseco SEE iz Zagreba zajedničkim snagama organiziraju „Ready, steady, code!“ programersko natjecanje. Osobito smo ponosni što je od ove godine „Ready, steady, code!“ natjecanje službeno član „Major League Hacking“ i kao takvo je prvo u Hrvatskoj koje je primljeno u tu međunarodnu ligu.

MLH je službena studentska hackathon liga koja godišnje okuplja preko 200 inovativnih natjecanja koja inspiriraju inovacije, njeguju zajedništvo i podučavaju vještine računalnih znanosti više od 65.000 studenata diljem svijeta.

Otvorenje natjecanja bit će u subotu 26. studenoga 2016. u 10 sati u prostorijama Prve gimnazije Varaždin. Nakon intenzivnih 24 sata programiranja i malo odmora, u nedjelju 27. studenoga 2016. u 17 sati u dvorani 1 FOI-ja bit će predstavljena rješenja, na koje pozivamo sve zainteresirane studente, nastavnike i ostale djelatnike. Proglašenje pobjednika predviđeno je za 20 sati u prostorijama kluba „Barfly“ u Varaždinu.

Ukupan fond nagrada iznosi 20 000 kuna (nagrada za 1. mjesto iznosi 10 000 kn, za 2. mjesto 6 000 kn, a za 3. mjesto 4 000 kn), a za njih će se boriti čak 15 timova.

Ready, steady, code! je studentsko natjecanje u kojem sudionici pokazuju svoje znanje i vještine razvoja programskih proizvoda. Natjecanje traje intenzivnih 24 sata tokom kojih natjecatelji rješavaju zadani problem, nakon čega svoje rješenje prezentiraju stručnom žiriju koji se sastoji od stručnjaka iz privrede i akademske zajednice. Više možete saznati na internetskim stranicama RSC natjecanja:   http://rsc.hr

Nadamo se da se vidimo na ovom zanimljivom natjecanju!