Skip to content Skip to navigation

Objavljena prva verzija rasporeda nastave za zimski semestar ak. godine 2022./2023.

Drage studentice i studenti!

U aplikaciji FOI Nastava objavljena je prva verzija rasporeda za sljedeću akademsku godinu. Možete vidjeti raspored za odabrani studij i godinu (odaberite sve grupe i pomaknite se na datum 03. listopada 2022.). Finalni raspored bit će definiran do sredine listopada te objavljen u istoj aplikaciji.

Pregledajte Raspored nastave za preddiplomske, diplomske i poslijediplomske studije, kao i stručni studij ITDP u Varaždinu.

Kako bi Vam se prikazao točan raspored nastave, u aplikaciji odaberite:

1. 'Akademska godina' 2022./2023.
2. 'Zimski semestar'
3. 'Studij' koji ste upisali (Napomena: studenti prve godine preddiplomskog studija „Informacijski i poslovni sustavi“ odabiru 'Informacijski i poslovni sustavi 1.2 (IPS)').
4. 'Godina studija' - potrebno je označiti godinu studija koju ste upisali.
5. 'Studentske grupe' (Napomena: upisi su još u tijeku te će finalni raspored po grupama biti dostupan uskoro. Iz orijentacijskih razloga za sada odaberite jednu ili više grupa po izboru. Laboratorijske vježbe su dodatno označene s 'Lab'.)

Raspored je moguće pregledavati od početnog datuma nastave u zimskom semestru (03. listopada 2022.) na mjesečnoj, tjednoj i dnevnoj bazi uz pomoć navigacije u gornjem lijevom kutu iznad rasporeda.

Nastava će se održavati kontaktno u prostorima Fakulteta te je navedena oznaka dvorane (npr. D1) te zgrade (FOI 1 ili FOI 2). Dodatno, u aplikaciji FOI Nastava dostupni su i kontakti svih nastavnika te više informacija o studijima i predmetima.

Raspored za ITDP centre (Križevci, Sisak, Zabok) bit će objavljen naknadno, a nastava u centrima počinje 10. listopada 2022. (u rasporedu će biti potrebno pomaknuti se na 10. listopada).

Nastava na svim sveučilišnim studijima FOI-ja i stručnom studiju ITDP u Varaždinu počinje počinje u ponedjeljak 03. listopada 2022. Uvodno predavanje za brucoše iz svih centara bit će održano u petak, 30. rujna 2022. u 14:00 sati online. Poveznicu ćemo objaviti uskoro.