Skip to content Skip to navigation

Natječaj za studijsku mobilnost studenata u okviru Erasmus programa u ak. godini 2013./14.

Sveučilište u Zagrebu na temelju sklopljenih Erasmus bilateralnih sporazuma s inozemnim visokoškolskim ustanovama raspisuje Natječaj za mobilnost studenata u svrhu studijskog boravka u okviru Erasmus programa u akademskoj godini 2013./2014. Rok za prijavu: 15. veljače 2013.

Sveučilištu u Zagrebu je 2009. godine dodijeljen „Erasmus University Charter“ (255154-IC-1-2009-1-HR-ERASMUS-EUCX-1; HR ZAGREB01), čime je omogućeno sudjelovanje u Erasmus programu. Natječaj se odnosi na studijski boravak studenata Sveučilišta u Zagrebu na inozemnoj partnerskoj ustanovi s kojom Sveučilište u Zagrebu ima potpisan Erasmus ugovor o suradnji i razmjeni studenata za akademsku godinu 2013./14.

  • Natječaj za mobilnost studenata u svrhu studijskog boravka u okviru Erasmus programa u akademskoj godini 2013./2014.
  • Popis inozemnih sveučilišta s kojima Fakultet organizacije i informatike ima dogovorenu mobilnost [1]
  • Više informacija, kao i prijavni obrazac i upute za online prijavu možete pronaći na web stranicama Ureda za međunarodnu suradnju Sveučilišta u Zagrebu: http://international.unizg.hr/medjunarodna_suradnja?@=5uo7#news_10722

    Za sva dodatna pitanja i pojašnjenja molimo da se obratite Izabeli Oletić (izabela.oletic@foi.hr),  koordinatorici Erasmus programa na FOI-u (Ured za međunarodnu suradnju, I. kat, Dekanat) ili doc.dr.sc. Sandru Geriću (sandro.geric@foi.hr), ECTS koordinatoru na FOI-u (III. kat, kabinet 110).

    [1] Napomena: u popisu inozemnih ustanova razine studija označene su s F=preddiplomska razina, S=diplomska razina, T=poslijediplomska razina