Skip to content Skip to navigation

Najava Natječaja za Erasmus+ stručnu praksu u ak. godini 2017./18.

Objavljeno: 13.04.2017

Obavještavamo studente Fakulteta organizacije i informatike kako je Sveučilište u Zagrebu najavilo objavu Natječaja za Erasmus+ stručnu praksu u ak. godini 2017./18. za svibanj 2017. Cilj ranijeg otvaranja natječaja je omogućiti studentima odlazak na praksu tijekom ljeta 2017.

Napominjemo kako će mogućnost prijava biti otvorena razmjerno kratko, najvjerojatnije samo 2 tjedna u svibnju. Rezultati će biti objavljeni isključivo skupno nakon zatvaranja natječaja i zaprimanja svih prijava. Zbog kratkog roka za prijave, moguće je da će naknadno u jesen natječaj biti ponovno otvoren.

Pozivamo sve studente FOI-ja zainteresirane za praksu (tijekom ljeta 2017. te zimskog semestra 2017./18.) da počnu tražiti poduzeća u kojima bi htjeli odrađivati praksu te da se za više informacija jave Uredu za međunarodnu suradnju FOI-ja (osobno na FOI1, 1. kat, soba 56, mailom na international@foi.hr, telefonski na broj 042 390826).

Obavještavamo studente kako smo izradili vodič kroz mogućnosti za međunarodnu razmjenu za FOI studente pod nazivom "Zašto, kako i kamo otići na razmjenu?" Vodič sadrži korisne informacije o sveučilištima na koje studenti mogu na Erasmus+ studijski boravak, praksi u inozemstvu, postupku prijave, odgovore na česta pitanja i nedoumice, te mnoštvo drugih informacija.

Digitalnu verziju vodiča možete pronaći na web stranicama FOI-ja, ovdje.

Tiskanu verziju Vodiča možete dobiti u Uredu za međunarodnu suradnju FOI-ja (FOI1, 1. kat, soba 56 - pokraj dv. 4).