Skip to content Skip to navigation

ERASMUS natječaj za nastavno i nenastavno osoblje – ak. god. 2011./12.

Raspisan je natječaj za sudjelovanje u Programu ERASMUS za ak. god. 2011./2012. i financijsku potporu nastavnom i nenastavnom osoblju Sveučilišta u Zagrebu koje odlazi na mobilnost u inozemstvo u svrhu održavanja nastave, odnosno stručnog usavršavanja u zimskom i ljetnom semestru ak. god. 2011./2012. Rok za prijavu je 11. srpnja 2011.

Natječaj se odnosi na program mobilnosti nastavnog i nenastavnog osoblja Sveučilišta u Zagrebu u zimskom i ljetnom semestru akademske godine 2011./2012., i to radi održavanja nastave na partnerskoj visokoškolskoj ustanovi (nastavnici) ili stručnog usavršavanja na inozemnoj ustanovi (nastavno i nenastavno osoblje).

Natječaj za mobilnost nastavnog i nenastavnog osoblja raspisuje se na osnovi bilateralnih Erasmus sporazuma koje je Sveučilište u Zagrebu potpisalo s određenim visokoškolskim partnerskim ustanovama. Svi Erasmus sporazumi koje ima Fakultet organizacije i informatike mogu se pronaći na web stranicama Fakulteta: http://www.foi.hr/suradnja/medjunarodna/partneri.

Sve daljnje informacije i potrebne obrasce možete pronaći na stranicama Sveučilišta u Zagrebu: http://international.unizg.hr/medjunarodna_suradnja

Možete se obratiti u Uredu za međunarodnu suradnju Fakulteta organizacije i informatike Izabeli Oletić osobno ili na e-mail izabela.oletic@foi.hr.