Skip to content Skip to navigation

Dobitnici Rektorove nagrade za akademsku godinu 2020./2021.

Zgrada UNIZG

Sveučilište u Zagrebu objavilo je popis dobitnika Rektorove nagrade za akademsku godinu 2020./2021., a među nagrađenima je 5 studenata FOI-ja.

Nagrađeni studenti su Aldin Alagić, Matija Barošević, Filip Bel i Jakov Glavina za osvojeno drugo mjesto na Lumen Development natjecanju, te Božo Kvesić u interdisciplinarnom timu za projekt organizacije radionice “Pravo IT(i)”.

Aldin Alagić, Matija Barošević, Filip Bel i Jakov Glavina - Drugo mjesto na Lumen Development natjecanju. Lumen Development natjecanje je najveće studentsko natjecanje u Republici Hrvatskoj u razvoju mobilnih i web aplikacija, organizirano od strane eStudent. Studenti su svojim tehničkim rješenjem i poslovnim modelom pokazali inovativnost i primjenjivost te njegov tržišni potencijal.

Božo Kvesić - interdisciplinarni tim za projekt organizacije radionice “Pravo IT(i). Cilj projekta Pravo IT(i) je pravno opismenjavanje studenata Fakulteta elektrotehnike i računarstva i Fakulteta organizacije i informatike u području prava vezanih uz informacijsku i komunikacijsku tehnologiju. 

O dodjeli priznanja Rektorove nagrade obavijestit ćemo naknadno.

Svim dobitnicima od srca čestitamo!