Skip to content Skip to navigation

Dobrodošlica brucošima!

Drage brucošice i brucoši, drage studentice i studenti,

Pozdravljamo vas i želimo dobrodošlicu na Sveučilište u Zagrebu Fakultet organizacije i informatike (SUZG FOI)! Postali ste dio zajednice koja ne samo da će oblikovati vašu budućnost, već i danas oblikuje budućnost informacijskog društva, naprednih tehnologija, poslovnih organizacija i poduzetničkih inovacija. Ovo je mjesto na kojem započinje vaša transformacija u stručnjake koji će krojiti sutrašnjicu.

Pred vama je putovanje puno izazova koji će testirati vaše sposobnosti, ali i pružiti prilike za osobni i profesionalni rast. Na Fakultetu organizacije i informatike imate priliku učiti od izvrsnih nastavnika i znanstvenika, stručnjaka u svom području rada, a sve u dinamičnom okruženju u kojem potičemo kreativnost i poduzetnički duh.

Uz predavanja za koja vjerujemo da će vas inspirirati i seminare koji će sigurno potaknuti nove ideje čekaju vas laboratorijske vježbe, istraživački laboratoriji i projekti gdje ćete moći praktično primijeniti stečeno znanje. No, fakultetsko iskustvo nije samo u učionicama i laboratorijima. Studirati u Varaždinu znači i dobiti priliku za uživati u studentskom životu. Stoga ne propustite priliku da stvorite nova trajna prijateljstva. Ta prijateljstva i mreža kontakata često postaju jednako važna kao i samo obrazovanje.

Želimo vam uspješan početak studiranja, puno motivacije, upornosti i radosti u učenju. Ne zaboravite – Fakultet je tu da vas podrži, a naša vrata su vam uvijek otvorena. Uživajte u svakom trenutku i gradite uspomene koje će trajati cijeli život.

Sretno i neka vam prva, ali i svaka nova akademska godina, bude ispunjena akademskim uspjehom, prijateljstvima, kao i prilikama za osobni i profesionalni rast!

Uprava Fakulteta organizacije i informatike