Skip to content Skip to navigation

Pozvano predavanje gradonačelnika dr. sc. Nevena Bosilja

Objavljeno: 31.05.2024

U ponedjeljak, 3. lipnja 2024. godine, gradonačelnik Grada Varaždina dr. sc. Neven Bosilj održat će pozvano predavanje na predmetu Menadžerska komunikacija i vodstvo koji se izvodi na diplomskom studiju Ekonomika poduzetništva Fakulteta organizacije i informatike.

Pozvano predavanje održat će se u dvorani 10 (zgrada FOI 1, Pavlinska 2) s početkom u 13:15 sati.

Dr. sc. Neven Bosilj alumni je Fakulteta organizacije i informatike na kojem je magistrirao i doktorirao. Od 2003. do 2015. godine radio je na rukovoditeljskim poslovima u T-mobile Hrvatska, Zagreb i Hrvatski Telekom, Zagreb, a od 2015. do 2021. godine u Ericsson Nikola Tesla Servisi, Zagreb. Za gradonačelnika Grada Varaždina izabran je 2021. godine.

U svojem pozvanom predavanju dr. sc. Neven Bosilj uspoređivat će rukovođenje i stilove vodstva u privatnom IT sektoru s rukovođenjem i vodstvom u javnoj upravi. Također će govoriti o timskom radu, kreativnosti i motivaciji zaposlenika u IT tvrtkama u kojima je radio, u usporedbi s timskim radom, kreativnosti i motivacijom zaposlenika u javnoj upravi. Na kraju pozvanog predavanja dr. sc. Neven Bosilj izložit će informacije o ustrojstvu Grada Varaždina i njegovim upravnim odjelima, aktualnoj Strategiji razvoja urbanog područja Varaždina, tvrtkama u vlasništvu ili suvlasništvu Grada Varaždina, Centru za predinkubaciju na kojem Grad surađuje s FOI-jem i važnim projektima, kao i o transparentnosti korištenja sredstava iz proračuna Grada Varaždina.