Skip to content Skip to navigation

Natječaj za radno mjesto višeg asistenta i višeg stručnog suradnika

Objavljeno: 15.05.2024

Sveučilište u Zagrebu Fakultet organizacije i informatike Varaždin objavljuje natječaj za sljedeća radna mjesta.

Sveučilište u Zagrebu Fakultet organizacije i informatike

raspisuje
N A T J E Č A J
za izbor

1. jednog suradnika na suradničko radno mjesto višeg asistenta za područje društvenih znanosti, polje informacijske znanosti, za grupu kolegija vezanih uz poslovnu komunikaciju i komunikaciju posredstvom informacijsko komunikacijskih tehnologija na Katedri za organizaciju
2. jednog izvršitelja na stručno radno mjesto viši stručni suradnik u sustavu znanosti i visokom obrazovanju, u području društvenih znanosti, polje informacijske znanosti ili područje društvenih znanosti, polje politologija

Pristupnici za izbor dužni su, pored općih uvjeta, ispunjavati i uvjete iz Zakona o visokom obrazovanju i znanstvenoj djelatnosti (NN 119/2022).
Prijavi na natječaj pristupnici pod točkom 1. dužni su priložiti: životopis s podacima o školovanju i radnom odnosu, motivacijsko pismo, ovjerene kopije diploma, popis radova i same radove, te ostale dokaze o ispunjavanju uvjeta za izbor na radno mjesto za koje je raspisan natječaj.
Uvjet za radno mjesto višeg asistenta je doktorat znanosti u području društvenih znanosti, polju informacijske znanosti.
Prijavi na natječaj pristupnici pod točkom 2. dužni su priložiti: životopis s podacima o školovanju i radnom odnosu, motivacijsko pismo, kopije diploma prijediplomskog i diplomskog studija, popis radova i same radove te ostale dokaze o ispunjavanju uvjeta za izbor na radno mjesto za koje je raspisan natječaj.
Na radno mjesto pod točkom 2., viši stručni suradnik u sustavu znanosti i visokog obrazovanja, može biti birana osoba sa završenim sveučilišnim diplomskim studijem i najmanje tri (3) godine rada u području u kojem se bira.
Pristupnici koji se pozivaju na pravo prednosti prilikom zapošljavanja sukladno posebnim propisima dužni su se u prijavi na natječaj pozvati na to pravo te imaju prednost u odnosu na ostale kandidate samo pod jednakim uvjetima utvrđenim natječajem, a na temelju uredne, potpune i pravovremene prijave na natječaj (https://gov.hr/hr/prednost-pri-zaposljavanju/916?lang=hr).
Fakultet organizacije i informatike koristit će i obrađivati podatke u svrhu provedbe natječajnog postupka sukladno propisima koji reguliraju zaštitu osobnih podataka.
Od pristupnika kojima hrvatski jezik nije materinji može se tražiti i dokaz o poznavanju hrvatskog jezika.
Na natječaj se mogu javiti osobe oba spola.
Zakašnjele prijave kao i prijave bez dokaza o traženim uvjetima neće se razmatrati.
Prijava na natječaj i dokazi o ispunjavanju kriterija podnose se u elektroničkom obliku u roku od 30 dana od dana objave natječaja u Narodnim novinama na adresu e-pošte: natjecaji@foi.unizg.hr