Skip to content Skip to navigation

Diplomski rad FOI-jeve alumni studentice Doroteje Golubić proglašen najboljim iz područja računovodstva, revizije i financija u 2022. godini

Objavljeno: 19.06.2023

Diplomski rad FOI-jeve alumni studentice Doroteje Golubić pod nazivom 'Utjecaj upravljanja ciklusom konverzije novca na profitabilnost srednje velikih i velikih poduzeća u razredu djelatnosti hiteli i sličan smještaj u Republici Hrvatskoj' proglašen je najboljim iz područja računovodstva, revizije i financija u 2022. godini. Mentorica joj je bila dr. sc. Dina Korent.

U kontekstu suradnje s fakultetima jedna od uobičajenih aktivnosti Hrvatske zajednice računovođa i financijskih djelatnika je i nagrađivanje najboljih diplomskih radova, poslijediplomskih specijalističkih radova i doktorata iz područja računovodstva, revizije i financija. Za proteklu 2022. godinu natječaj je bio objavljen u časopisu Računovodstvo i financije i otvoren do 15. travnja ove godine, a na prijedlog Povjerenstva za ocjenu radova (prof. dr. sc. Lajoš Žager, predsjednik, prof. dr. sc. Danimir Gulin i dr. sc. Marija Zuber) Zajednica je odlučila nagraditi i spomenuti rad alumni studentice FOI-ja. Nagrada će Doroteji Golubić biti uručena u organizaciji teritorijalnih udruga Hrvatske zajednice računovođa i financijskih djelatnika.

Više o rezultatima natječaja objavljeno je u časopisu Računovodstvo i financije, lipanj 2023., na str. 120.

Iskrene čestitke!

Računovodstvo i financije – lipanj 2023.