Skip to content Skip to navigation

Natječaj za radno mjesto projektnog asistenta: e-Škole

Objavljeno: 01.10.2020
Aktivan do:
08.10.2020

Fakultet organizacije i informatike Sveučilišta u zagrebu objavljuje natječaj za radno mjesto PROJEKTNI ASISTENT – 1 IZVRŠITELJ na određeno vrijeme u sklopu programa “e-Škole: Cjelovita informatizacija procesa poslovanja škola i nastavnih procesa u svrhu stvaranja digitalno zrelih škola za 21. stoljeće” odnosno druge faze „e-Škole: Razvoj sustava digitalno zrelih škola (II. faza)”, projekt B. Natječaj je objavljen u NN broj 106/2020 od 30. rujna 2002. i rok za prijavu je 8. listopada 2020.

SVEUČILIŠTE U ZAGREBU

FAKULTET ORGANIZACIJE I INFORMATIKE VARAŽDIN

PAVLINSKA 2

VARAŽDIN

Objavljuje

NATJEČAJ

Za radno mjesto PROJEKTNI ASISTENT – 1 IZVRŠITELJ na određeno vrijeme u sklopu programa “e-Škole: Cjelovita informatizacija procesa poslovanja škola i nastavnih procesa u svrhu stvaranja digitalno zrelih škola za 21. stoljeće” odnosno druge faze  „e-Škole: Razvoj sustava digitalno zrelih škola (II. faza)”, projekt B

Uvjeti:

  • završen dodiplomski (VSS) ili diplomski studij iz društvenog usmjerenja (ekonomija, informatika, psihologija) ili prirodnog usmjerenja (matematika, fizika)
  • aktivno znanje engleskog jezika u govoru i pismu
  • iskustvo u edukacijskim tehnologijama i informatizaciji u sektoru obrazovanja

Dodatna potrebna znanja:

  • prezentacijske, organizacijske i komunikacijske vještine
  • timski rad
  • iskustvo rada na projektima
  • poželjno iskustvo u strateškom planiranju i odlučivanju u obrazovanju,
  • poželjno iskustvo u znanstveno-istraživačkom radu

Na natječaj se mogu prijaviti osobe oba spola.

Uz prijavu kandidati su dužni priložiti:

- životopis

- dokaz o stručnoj spremi

- dokaz o hrvatskom državljanstvu.

Pristupnici koji se pozivaju na pravo prednosti prilikom zapošljavanja sukladno posebnim propisima dužni su se u prijavi na natječaj pozvati na to pravo te imaju prednost u odnosu na ostale kandidate samo pod jednakim uvjetima utvrđenim natječajem, a na temelju uredne, potpune i pravovremene prijave na natječaj (https://gov.hr/moja-uprava/hrvatski-branitelji/zaposljavanje/prednost-pri-zaposljavanju/403).

Fakultet organizacije i informatike koristit će i obrađivati podatke u svrhu provedbe natječajnog postupka sukladno propisima koji reguliraju zaštitu osobnih podataka. Natječajna dokumentacija čuva se do završetka natječaja, a dulje u slučaju sudskog ili sličnog postupka, u kojem slučaju se čuva do završetka postupka. Nakon isteka roka čuvanja dokumentacija se vraća kandidatima.

Prijave na natječaj podnose se u roku od 8 dana po objavi natječaja u Narodnim novinama na adresu: Fakultet organizacije i informatike, Pavlinska 2, 42 000 Varaždin s naznakom „NATJEČAJ ZA PROJEKTNOG ASISTENTA-PROJEKT E-ŠKOLE“.

 Prije donošenja odluke o odabiru, kandidati koji uđu u uži izbor će po pozivu Fakulteta osobno pristupiti razgovoru.

Zakašnjele prijave kao i prijave bez dokaza o traženim uvjetima neće se razmatrati.

Kandidati će o rezultatima natječaja biti obaviješteni u zakonskom roku.