Skip to content Skip to navigation

Otvorene prijave za WES radionicu (Workshop on Embedded Systems) u Zagrebu

Objavljeno: 29.04.2019

Workshop on Embedded Systems (WES) je radionica o ugradbenim računalnim sustavima, koju četvrtu godinu zaredom organizira studentska udruga EESTEC LC Zagreb. Radionica će se održati od 13. do 26. svibnja 2019. na Fakultetu elektrotehnike i računarstva u Zagrebu.

Budući inženjeri, usprkos tome što imaju dobru teorijsku podlogu za posao koji ih čeka nakon školovanja, rijetko kada imaju mogućnost doći u doticaj s problemima iz prakse. To dodatno iskustvo može biti baš ona sitnica koja im je potrebna da nadopune svoj životopis i istaknu se među mnoštvom svojih kolega. Proaktivnost i želja za unapređenjem svojih vještina, kao i nova znanja koja se steknu mimo predavanja, znak su da studenti žele raditi na sebi i iskoristiti sve što im se nudi da bi konstantno bili u korak s vremenom.

Glavna tema će biti ZigBee protokol pomoću kojeg će studenti raditi na prototipu pametnog doma (Smart Home). Radionica se sastoji od teorijskog dijela, u kojem će se polaznici tijekom predavanja upoznati s temom te od praktičnog dijela, na kojem će polaznici primijeniti naučeno te se međusobno natjecati. Po završetku radionice svaki će redovni polaznik dobiti certifikat o sudjelovanju koji će moći priložiti uz životopis.

Prijave za radionicu traju do 8. svibnja 2019. te su otvorene za studente svih fakulteta od kojih će 30 studenata biti primljeno.

Prijaviti se možete na ovdje.

Promotivni video.

Više o radionici: eestec.hr/wes/ ili fb.com/WoESystems.