Skip to content Skip to navigation

Poziv studentima na 3. Erasmus+ info dan

Objavljeno: 09.01.2019

U utorak, 29. siječnja 2019. će se održati 3. Erasmus+ info dan Fakulteta organizacije i informatike. Erasmus+ info dan organizira Ured za međunarodnu suradnju FOI-ja za studente kako bi se upoznali s prilikama i mogućnostima za mobilnost koje imaju u okviru tog programa.

Drage studentice i studenti FOI-ja,

ovim putem vas pozivamo na 3. Erasmus+ informativni dan pod nazivom „Saznaj više i kreni!“ koji će se održati u utorak 29. siječnja 2019. s početkom u 10,00 sati u dvorani 10 na FOI 1 (predviđeno trajanje je dva sata).

Erasmus+ info dan namijenjen je svim studentima- preddiplomskih i diplomskih studija informatike i Ekonomike poduzetništva te stručnog studija PITUP. U ugodnoj i opuštenoj atmosferi moći ćete saznati sve o proceduri odlaska na Erasmus razmjenu, na studijski boravak ili pak na stručnu praksu te o sveučilištima na koja imate priliku otići. Najveći dio programa bit će posvećen stvarnim iskustvima i pričama naših studenata, stoga ćete “iz prve ruke” moći čuti sve što možete očekivati od nezaboravnog iskustva koje pruža Erasmus program.

LETAK - 3. Erasmus+ informativni dan

Za sva pitanja stojimo vam na raspolaganju u Uredu za međunarodnu suradnju (FOI 1, 1. kat, kabinet broj 56) ili nam se javite na e-mail international@foi.hr.

Dođi, informiraj se i postani Erasmus student!