Skip to content Skip to navigation

Razvoj digitalnog poslovnog modela pomoću DIGITRANS metodologije

Objavljeno: 03.10.2018

Čuli ste o velikom potencijalu digitalnih tehnologija i digitalne transformacije poslovanja, ali niste sigurni od kud krenuti?Prijavite se na radionicu „Razvoj digitalnog poslovnog modela pomoću DIGITRANS metodologije“, koja će se održati u Tehnološkom parku Varaždin, 11. listopada 2018. godine.

Radionica je namijenjena poduzetnicima i drugima koji sudjeluju u donošenju strateških poslovnih odluka. Korisna bi mogla biti marketinškim stručnjacima, product managerima, osobama koje se bave osmišljavanjem novih proizvoda i usluga i mnogima drugima.

Cilj treninga je primjenom kombinacije novih i postojećih alata sudionicima na praktičnim primjerima pokazati korake potrebne za osmišljavanje novog poslovnog modela koji koristi sav potencijal digitalnih tehnologija. Nakon treninga, sudionicima će biti lakše odabrati smjer digitalne transformacije svojeg poslovanja te će moći krenuti s odabirom konkretnih tehnologija i rješenja.

Radionicu će moderirati Goran Levačić, marketing dizajner u poduzeću Teltech Systems, koji je sudjelovao u kreiranju DIGITRANS metodologije i alata te ima bogato iskustvo u razvoju digitalnog poslovnog modela pomoću DIGITRANS metodologije.

Poželjno je da se svi sudionici radionice upoznaju s DIGITRANS metodologijom razvoja digitalnog poslovnog modela te materijalima i alatima dostupnima na DIGITRANS.me platformi. Sudjelovanje na radionici je besplatno, a broj sudionika je ograničen na 15. Stoga požurite sa svojom PRIJAVOM i napravite prvi korak prema digitalnoj transformaciji.

Više informacija možete potražiti na stranici.