Skip to content Skip to navigation

Obrazovanje za poduzetništvo – analiza stanja i prijedlog modela za poboljšanje u vertikali obrazovnog sustava na području Varaždinske županije

Objavljeno: 04.05.2018

U organizaciji Fakulteta organizacije i informatike (Laboratorija za poduzetništvo) i Varaždinske županije (Savjeta za obrazovanje, gospodarstvo i međuregionalnu suradnju) održat će se prvi stručni skup koji ima za cilj okupiti stručnjake, kreatore obrazovne politike, ravnatelje predškolskih, osnovnoškolskih i srednjoškolskih institucija Varaždinske županije kako bi argumentiranom raspravom i razmjenom informacija dobili odgovor na pitanje „Kako obrazovanje za poduzetništvo učiniti uspješnim?“.

Ideja skupa je popularizirati znanost i struku u obrazovanju za poduzetništvo, kao i doprinjeti analizi aktualnog stanja poduzetništva u programima odgojno-obrazovnih institucija Varaždinske županije, a koja bi poslužila za stvaranje temelja za poboljšanje u vertikali obrazovnog sustava Varaždinske županije.

Gosti:

  • Kreatori gospodarske politike (HGK; HUP; HOK)
  • Ravnatelji odgojno-obrazovnih institucija Varaždinske županije

Rasprava će biti moderirana, a kao rezultat skupa kreirat će se zbornik radova namijenjen akademskoj, gospodarskoj i široj društvenoj zajednici, a koji bi poslužio za daljnje kreiranje obrazovne politike Varaždinske županije.

Stručni skup će se održati u Skupštinskoj dvorani Županijske palače dana 05. listopada 2018. godine s početkom u 10h. Predviđeno trajanje skupa je 4 sata.