Skip to content Skip to navigation

Prilika za ljetnu praksu u SAD-u

Objavljeno: 29.03.2017

University of Cincinnati iz SAD-a, partnersko sveučilišta Fakulteta organizacije i informatike, pozvalo je studente FOI-ja da se prijave na ljetnu praksu koju organizira njihov Ured za međunarodnu suradnju.

UC International traži studente za međunarodni tim koji bi tijekom ljeta radio na video i promotivnim materijalima Ureda za međunarodnu suradnju Sveučilišta u Cincinnatiju. Trajanje prakse je 8 tjedana (od lipnja do kolovoza 2017.), a traže dva profila praktikanta: Video i Communications Intern. Detaljnije informacije o znanju i vještinama koje UC traži pronaći ćete u letku.

Pozivamo sve studente koji bi željeli razviti vještine komuniciranja u međunarodnom okruženju, i usavršiti znanje engleskog jezika, te ih zanima dizajn i imaju iskustva s dizajnerskim alatima, bave se ili bi se željeli baviti snimanjem i uređivanjem videa, ili pak su dobri u pisanju članaka, provođenju intervjua i sl., te ih zanima područje komunikacija da razmotre ovu jedinstvenu priliku.

Troškove smještaja i prehrane pokrit će domaćini, a studenti bi u vlastitom aranžmanu trebali pokriti troškove avionske karte i vize, uz eventualnu mogućnost sufinanciranja. Više informacija znat ćemo kada vidimo ako postoji interes od strane studenata FOI-ja.

Više informacija o UC možete pronaći na njihovim web stranicama.

Sve zainteresirane studente molimo da se jave Uredu za međunarodnu suradnju FOI-ja (osobno na FOI1, 1. kat, kabinet 56, telefonski na 042 390 826, mailom na international@foi.hr) najkasnije do 7. travnja 2017.