Skip to content Skip to navigation

Predstavljanje mogućnosti za ljetnu praksu u SAD-u

Objavljeno: 23.01.2017

Međunarodna organizacija CCUSA će u četvrtak 26. siječnja 2017. u 11 sati na Fakultetu organizacije i informatike (FOI1, dvorana 3, 2. kat) održati predstavljanje svojih programa.

Na Info sastanku predstavit ću program „Camp Counselors“ koji omogućava studentima ili mladima koji su zaposleni ili volontiraju, od 18-29 godina, da se zaposle u ljetnom kapu i iskuse pravu američku kulturu. Radi se između 9 i 11 tjedana, a po isteku ugovora, može se putovati po Americi u razdoblju do mjesec dana.

Drugi program koji nude je „Work experience“ koji omogućava studentima do 29 godina da rade na sezonskim poslovima tijekom ljetnih sveučilišnih praznika. Obuhvaća period od maksimalno 4 mjeseca, od lipnja do listopada s uključenim periodom putovanja. Najčešće se radi o sezonskim poslovima u ugostiteljstvu, nacionalnom ili zabavnom parku, trgovinama i sl. 
Sastanak će voditi Area representative koja će podijeliti svoju američku priču, odgovoriti na pitanja studenata i približiti vas ljetnoj avanturi u Americi!
Više o programima, može se pronaći na www.ccusa.hr 
Događaj se nalazi i na CCUSA Facebook stranici: https://web.facebook.com/events/1324877574243221/